Verherbouwing

We hebben de site aangehouden. Wat we er mee gaan doen? Waar we zin in hebben. Momenteel staan er wat nieuwe filmpjes van de vakantie in Italië en er komen ook nog foto’s bij. Ook komen er wat stukjes over duiken, wat info over Calabrië en wat we verder allemaal kwijt willen.

Foto’s van vorige vakanties hebben we verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe dingen. Alle losse filmpjes van Thailand heb ik van YouTube weggehaald wegens de veranderde voorwaarden. Dit zijn nu 2 nieuwe filmpjes geworden die ik net als de rest bij Vimeo heb ondergebracht.

Technisch gezien wilde ik eerst de hele sabbatical in een subsite onderbrengen of alle berichten omzetten naar pagina’s. Dat kost alleen een heleboel tijd. Het blijft dus in de vorm van een blog, alleen niet met elke week een bericht.

Dit bericht is geplaatst in Melding. Bookmark de permalink.