Terug in NL

Het is nu al weer 2 maanden geleden dat we zijn teruggekeerd in Nederland. Dit blog is gebouwd om familie en vrienden op de hoogte te houden tijdens onze trip. We hebben de site een beetje verbouwd zodat het misschien wat info kan geven voor wie in Koh Samui, Koh Lanta, Bangkok, Angkor, Sapa, Halong, Hanoi, Hoi An, Saigon, Macau en Hong Kong geïnteresseerd is. Alles wat je leest is subjectief en gebaseerd op onze eigen ervaringen. Rest mij maar 1 tip en dat is: Je kan lezen wat je wil en hele studieboeken over deze landen en hun geschiedenis doornemen, je gaat altijd verrast worden en dat is ook de aantrekkingskracht.

Kijk ook eens naar de links en voor de liefhebbers van Thais eten het menu en route naar Kool en Nuch (ons huisrestaurant op Koh Samui).

Dit bericht is geplaatst in Melding Sabbatical. Bookmark de permalink.