Laatste week in Thailand

Voor de laatste week neem ik de honneurs voor Erica waar. Alle backups zijn gemaakt. De laatste 2 beestjes in de filmpjes gezet. De duikspullen zijn al ingepakt. Nog 1 dag op Koh Lanta dan 1 op Phuket en de 24ste naar Nederland via Berlijn en Düsseldorf. Ook hier op Koh Lanta hebben we een goede tijd gehad en bijzondere en leuke mensen ontmoet. Ik las op een nieuwssite dat er in Nederland een tendens is om een “maatschappelijke dienstplicht” voor jongeren in te gaan voeren. Wat een onzin om goedkope arbeidskrachten te misbruiken. Elke jongere zou gesponsord een jaar moeten kunnen reizen, daar worden ze pas beter van. Het verruimt je blik, je wordt zelfstandiger, creatiever en weet nog beter het onderscheid tussen zin en onzin te maken. Maar goed, we zien er naar uit om de bijzondere en leuke mensen in Nederland weer te gaan zien. Nog eentje dan omdat ze elke avond anders zijn.

Oh ja, P.S. We hebben het helemaal omgedraaid, filmpje is van Erica.

P.S. 2 Iedereen vast goede feestdagen toegewenst, de kaarten zijn allemaal kwijtgeraakt in de post denken we 😉 .

Dit bericht is geplaatst in Melding Sabbatical, Reizen Sabbatical. Bookmark de permalink.

4 reacties op Laatste week in Thailand

 1. Bianca schreef:

  Prachtige laatste beelden hoor. Dank jullie wel voor het op deze leuke manier op de hoogte houden van het thuisfront! Ik weet nu meer van jullie bezigheden dan normaal gesproken in Nederland 🙂 Blijven jullie gewoon doorbloggen?

 2. Mario, Joyce, Aaron en David schreef:

  Ik ben weer helemaal b(l)ij met de foto’s/filmpjes!

  Hahah, goed idee van Bianca. Webcammetje? 😀

  Verkoop/verhuur het huis maar gewoon lekker, verkoop de Dom aan een Japanner en weer lekker terug!

  Groetjes,

  Mario

  • Gianfranco schreef:

   Nu je het zegt.
   Ik heb ook nog een document in het Japans uit 2007 dat ik eigenaar ben van de Tokio Tower, misschien kan ik die eerst weer doorverkopen!

 3. Arthur Gerla schreef:

  Welkom terug in koud, nat en donker Nederland! Het was leuk om jullie avonturen te volgen.

Reacties zijn gesloten.