Koh Tao

Naast alle inspanningen van het examen hebben we ook nog kunnen genieten van Koh Tao. We verbleven in de kamers van Captain Nemo guesthouse, met een gezellige bar en poolhal. Op een paar minuten loopafstand van de ferry pier. In de straat zijn vele restaurantjes en winkeltjes. Het was het voor ons een mooie uitvalbasis.
We hebben meerdere restaurants kunnen uitproberen, waaronder Dolce Vita, een erg goed Italiaans restaurant. We waanden ons even in Italië. We hebben hier met een goede fles Italiaanse wijn en uitstekend eten meerdere zaken gevierd.

Allereerst de beide verjaardagen van Frank en Leslie.

 

 

 

 

 

En natuurlijk het feit dat wij beide PADI Open Water Scuba Instructors zijn geworden!

 

 

 

 

 

De laatste dag hebben we ’s ochtends nog 2 duiken gemaakt. De eerste duik was bij Chumphon Pinnacle, de 2e duik was White Rock. Het zicht is momenteel niet spectaculair, maar het zijn toch erg leuke duiken geweest. We hebben een aantal erg grote baarsen gezien en grote scholen vis.
Foto’s van Koh Tao en van het duiken heb ik inmiddels op de site gezet. Omdat wij zelf alleen filmpjes van onder water hebben, gebruiken we de foto’s van Frank en Leslie, waarvoor onze hartelijke dank! Zodra de filmpjes klaar zijn worden ze op de site gezet.

Na de 5 dagen op Koh Tao zijn we op 2o augustus weer met de ferry terug naar Koh Samui gegaan. Bij aankomst werden we verwelkomt door de Big Buddha, we zijn weer thuis 😉

Dit bericht is geplaatst in Reizen Sabbatical. Bookmark de permalink.