IDC dag 3 afgerond

We zijn net teruggekomen van onze 3e dag IDC. Dag 1 en 2 waren ’s ochtends gevuld met totaal 5 (proef) examens en uitleg over de IDC (opleiding) en de IE (examendagen). Gianfranco had direct 5 ruime voldoendes, en ik had 4 ruime voldoendes en 1 onvoldoende. Het leren voorafgaand aan de IDC is door het overheerlijke leven wat we hier hebben een beetje minder goed gegaan dan gepland, maar met deze resultaten komen die examens helemaal goed. De 2 middagen hebben we doorgebracht in het zwembad, en ja jullie raden het al, voor het oefenen van de skills. En omdat alle kleine beetjes helpen heb ik gistermiddag een nieuw duikmasker en een nieuwe snorkel gekocht. Vanochtend hebben we uitleg gehad over klaslokaal presentaties en presentaties voorafgaand aan en tijdens het oefenen in het water. Als huiswerk mogen we allebei 2 presentaties voorbereiden, morgenochtend staan we dan voor het eerst voor de klas. Vanmiddag zijn we weer het zwembad in gegaan voor de skills. Zoals gehoopt is het elke keer een stuk beter gegaan, met als resultaat dat we vandaag allebei geslaagd zijn voor het hele skills circuit. Een aantal skills gaan echt goed en een aantal kunnen nog verbeterd worden, maar ze zijn wel allemaal op een niveau wat voldoende is. Dat is (met name voor mij) een hele opsteker!
Onze docent Camille heeft een blog over zijn IDC’s en heeft daar wat foto’s van ons op staan: http://www.pa-divingidc.com/
Het is zeker de moeite waard die site even te bekijken 😉
Groetjes Erica

Dit bericht is geplaatst in Duikopleiding Sabbatical. Bookmark de permalink.

6 reacties op IDC dag 3 afgerond

 1. Bianca schreef:

  Prachtig, eindelijk actiefoto’s!!! 😉

 2. Ingrid schreef:

  Hé daar!
  klinkt allemaal goed en jullie zien er op Camille’s site super professioneel uit, hihihi. Ik zie dat Gianfranco op de site Mauro heet, is zn voornaam niet uit te spreken dat ‘ie met zn achternaam wordt aangeduid??
  Alles goed bij jullie dus, dat is mooi om weer te lezen….. hier in het mooie Hoogland ook alles goed, maar duidelijk minder zomers dan bij jullie, hihihi ;o))).
  lieve groetjes van Ingrid en ik blijf jullie volgen…

 3. Mario, Joyce, Aaron en David schreef:

  Succes met de presentaties morgenochtend (is het al bijna voor jullie)!

 4. Antonio Mauro schreef:

  Hallo Gianfranco en Erica,

  Geen nieuws?
  Pa en ma vinden de foto´s mooi. Ze kregen bijna tranen in de ogen van ontroering om Gianfranco vrijwillig in de schoolbanken te zien. Smiley lukte niet, want het vraagteken, dubbele punten, komma´s etc. van het toetsenbord zitten door elkaar, ga ik zo even uitzoeken.

  Groetjes van Mario, Pa, Ma, Aaron en David vanuit Vleuten

 5. Helma schreef:

  Ik zie wel dat jullie aardig bezig zijn daar!
  Keep up the good work en vergeet niet te genieten he. Wij genieten mee met jullie verhalen en foto’s etc. (al reageer ik niet elke keer…ik bekijk het allemaal)
  Heel veel groetjes vanuit een herfstig NL.

  Helma en Alexander

Reacties zijn gesloten.