Feung Nakorn Balcony

Nog even een paar woorden over het hotel in Bangkok. In de loop der jaren zijn we al in veel hotels te gast geweest, waaronder budgethotels maar ook zeer luxe hotels. Feung Nakorn Balcony springt er toch uit en is een echte aanrader. Hele vriendelijke jonge staf en je voelt je echt welkom. De locatie is ook perfect in het oude centrum van de stad waardoor hoogtepunten zoals The Grand Palace en Wat Arun op loopafstand! zijn. Mocht je de drukte willen opzoeken dan is dat mogelijk maar voor je nachtrust zit het in een rustige omgeving.

Tegenover het hotel (FNB) ligt de Wat Ratchabophit (WRB), een hele mooie belangrijke tempel. Verder hebben ze een inbegrepen uitgebreid ontbijt inclusief eitjes/fruit zodat je met genoeg energie op pad gaat. Het is zelfs voorzien van een zodanig goede keuken dat we er meermalen, zeer tegen onze gewoonte in, gegeten hebben. Dat doe je dan ook in een soort stadstuintje met vijvertjes en groen zodat het koeler is dan op straat. Extra plus is het koffie-café (New Road Café) waar je echte espresso en ijskoffies kunt drinken met jazz op de achtergrond. Meestal is koffie in Thailand gemaakt van oplospoeder. Er is natuurlijk een buitenbar en internet is gratis. Er zijn PC’s aanwezig mocht je die niet bij je hebben. Als we weer in Bangkok komen gaan we zeker weer hier zitten.

Uitzicht vanaf het dak op de tempel aan de overkant.

Dit bericht is geplaatst in Bangkok. Bookmark de permalink.

1 reactie op Feung Nakorn Balcony

  1. Anne Schaaf schreef:

    Wat hebben jullie het getroffen. Wat prachtig is het allemaal. Gaat het verder goed met jullie? Hoe is het met het duiken. Ik bekijk ongeveer 1 x per week jullie berichten.
    Leuk om het allemaal te volgen.
    Groetjes en nog veel plezier Anne

Reacties zijn gesloten.