Weekje vakantie

Bijna niet te geloven (zo vlak voor vertrek) maar deze week was een weekje vakantie voor mij. Hoop van onze to-do-lijst kunnen afstrepen, waaronder ons visum aanvragen. Ook hebben we afspraken gemaakt voor de oppas van ons huis en de stalling van mijn auto (voor beide hebben we het binnen onze families kunnen regelen, dus daar zijn we blij mee). Verder aantal bezoekjes gedaan bij familie en vrienden (met z’n allen genieten van het samenzijn en van het heerlijke weer).
Ik maak me op voor een laatste werkweek, donderdag a.s. neem ik afscheid van mijn collega’s.
Groetjes Erica

Dit bericht is geplaatst in Melding Sabbatical. Bookmark de permalink.

3 reacties op Weekje vakantie

 1. Glen schreef:

  Hoi Erica.

  Mooi jullie nieuwe site. Heb wat problemen gehad met virussen enzo…dus wat doe je dan als ’t allemaal tegenzit? Dan koop je een nieuwe laptop… Denk vaak aan jullie Erica, wat voor een uitdaging jullie durven aan te gaan. Goed hoor! šŸ™‚ Blij te lezen dat jullie alles hebben kunnen regelen. Geeft een goed gevoel om weg te kunnen gaan. Hoop dat komende week niet te emotioneel voor je zal zijn Erica. Maar met afscheid van collega’s …

  tot gauw weer lezens…en succes, Glen & Carla

 2. Sandra schreef:

  Lieve Erica,

  Ik m is je nu al…. en wat ben ik ongelofelijk jaloers op jullie. Wij zijn er geweest, dus ik weet hoe het daar is…. it’s Amazing…. wel weer terug komen hoor! Ik weet dat de verleiding groot is om te blijven… maar zal met plezier je verhalen en avonturen volgen… Heel veel plezier en geniet ervan!

  Liefs,

  San

 3. helma schreef:

  Hallo erica en gianfranco,
  we wensen jullie een zeer goede tijd toe in thailand.
  Maak er wat van en we volgen jullie.

  Groetjes vanuit lembeh.

  Helma en alexander

Reacties zijn gesloten.