Bodemtijd.nl gaat live

Hierbij de officiële opening van onze website www.bodemtijd.nl

Vanaf nu zullen we proberen minimaal 1x per week een nieuw bericht te plaatsen. Ook zullen we regelmatig foto’s en filmpjes plaatsen. Om vast in de stemming te komen hebben we foto’s van een aantal van onze vorige vakanties geplaatst.
Er zullen geen mailtjes worden verstuurd als er een update wordt geplaatst. Het is dus aan jullie zelf om af en toe onze website te bezoeken.
De komende week gaan wij in ieder geval verder met onze voorbereidingen. Een van de belangrijkste zaken zal ons bezoek aan het Thaise consulaat zijn om ons visum aan te vragen.

Groetjes Gianfranco en Erica

Dit bericht is geplaatst in Melding Sabbatical. Bookmark de permalink.

6 reacties op Bodemtijd.nl gaat live

 1. Mario, Joyce, Aaron en David schreef:

  Ha, wat een goed initiatief en wat een mooie site! We tellen met jullie mee (20 dagen nog maar?). Groetjes uit Skopje

  • Erica schreef:

   Hallo familie in Skopje,
   Ja, het gaat nu erg snel. Maar we hebben er heel veel zin in.
   Het is een leuke site geworden, hier ga ik met plezier elke week een update plaatsen. Groetjes Erica (en ook van oom Gianfranco)

 2. Monster schreef:

  Hee draak (en partner natuurlijk!)

  Super leuke site. Leuk initiatief ook! Ik zal de site aan de favo’s toevoegen en regelmatig checken!!

  Heel veel succes met inpakken en voorbereiden en plezier daar.

  Monster

  PS wil je meer weten over onze laatste vakantie (USA) ? CHeck: daanenjo.waarbenjij.nu! Helaas nog weinig foto’s…maar probeer nog wat toe te voegen!

  • Erica schreef:

   He Monster,
   Leuk dat je ons gaat volgen. Ik heb met veel plezier jullie gevolgd op de rondreis door de USA. Aantal zaken was echt even terug in de tijd gaan, onze eigen herinneringen ophalen. Daarnaast veel nieuwe dingen gelezen, jullie hebben echt een hele leuke reis gemaakt. Als je nog wat foto’s hebt geplaatst laat het even weten, vinden we altijd leuk om te zien.
   Groetjes Erica

 3. Elly van Rooij schreef:

  Hee luitjes

  Hartstikke tof dat jullie naar Thailand gaan. Jullie lang gekoesterde droom gaat al snel in vervulling. Ik zal jullie site vaak bezoeken, omdat ik het leuk vind jullie avonturen te volgen.
  Succes Elly

  • Erica schreef:

   Hoi Elly,
   Bedankt nog voor de gezellige avond! Leuk dat jullie ons gaan volgen. We horen graag hoe jullie vakantie in Frankrijk verloopt, kijken of jullie Normandie en Bretagne ook zo leuk vinden. En natuurlijk hoe de meiden Disneyland Parijs vinden. Maar dat kan volgens mij niet misgaan. Heel veel plezier!
   Groetjes Erica

Reacties zijn gesloten.